Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε εκπρόσωπος μας να επικοινωνήσει μαζί σας. Με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε θα μπορέσει να σας ενημερώσει (χωρίς καμία υποχρέωσή σας) για την πιο κατάλληλη λύση σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου και της περιοχής σας.

Πόση ενέργεια παράγει ένα φωτοβολταϊκό;

Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από τον ήλιο είναι εξαιρετικά προβλέψιμη. Αυτό που ενδιαφέρει, είναι πόσες κιλοβατώρες θα σας δώσει το σύστημά σας σε ετήσια βάση.
Σε γενικές γραμμές, ένα φωτοβολταϊκό σύστημα στην Ελλάδα παράγει κατά μέσο όρο ετησίως περί τις 1.150-1.450 κιλοβατώρες ανά εγκατεστημένο κιλοβάτ (kWh/kWp ανά έτος).
Προφανώς στις νότιες και πιο ηλιόλουστες περιοχές της χώρας ένα φωτοβολταϊκό παράγει περισσότερο ηλιακό ηλεκτρισμό απ’ ότι στις βόρειες.


Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε εκπρόσωπος μας να επικοινωνήσει μαζί σας. Με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε θα μπορέσει να σας ενημερώσει (χωρίς καμία υποχρέωσή σας) για την πιο κατάλληλη λύση σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου και της περιοχής σας.