Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε εκπρόσωπος μας να επικοινωνήσει μαζί σας. Με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε θα μπορέσει να σας ενημερώσει (χωρίς καμία υποχρέωσή σας) για την πιο κατάλληλη λύση σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου και της περιοχής σας.

Πόσα χρήματα θα χρειαστώ;

Εξαρτάται από το τι σύστημα θα βάλετε και που. Χοντρικά, ένα φωτοβολταϊκό κοστίζει όσο και ένα αυτοκίνητο (π.χ. ένα  ισχύος 2 κιλοβάτ κοστίζει όσο και ένα φθηνό αυτοκίνητο μικρού κυβισμού, ενώ ένα μεγαλύτερο σύστημα των 5-10 κιλοβάτ όσο ένα αυτοκίνητο μεγάλου κυβισμού).
Μόνο που ενώ το αυτοκίνητο έχει συνεχώς έξοδα για τα επόμενα χρόνια, το φωτοβολταϊκό, αντίθετα, έχει έσοδα και σας αποφέρει και κέρδη.
Κι ενώ το αυτοκίνητο μετά βίας θα βγάλει τη δεκαετία, το φωτοβολταϊκό θα αντέξει και θα σας αποφέρει κέρδη για πάνω από 25 χρόνια.
Σε αντίθεση με τα περισσότερα προϊόντα και υπηρεσίες που καταναλώνουμε, το κόστος των φωτοβολταϊκών πέφτει διαχρονικά. Η νέα νομοθεσία δίνει κίνητρα ώστε, σε κάθε περίπτωση, να κάνετε απόσβεση του συστήματος σας και να έχετε και ένα λογικό κέρδος.
Δεν είναι ανάγκη να βάλετε όλο το ποσό από την τσέπη σας. Μπορείτε να καλύψετε ένα μικρό μόνο   μέρος της δαπάνης (π.χ. 25%) και το υπόλοιπο να το καλύψετε μεδάνειο από κάποια τράπεζα.
Οι περισσότερες τράπεζες πλέον καλύπτουν έως και το 100% της αξίας του φωτοβολταϊκού με ιδιαίτερα ευνοϊκά επιτόκια.
Σε κάθε περίπτωση, οι αποδόσεις που θα έχετε από την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών θα είναι καλύτερες απ’ ότι αν βάζατε αυτά τα χρήματα σε κάποιο προθεσμιακό λογαριασμό ή τα επενδύατε σε ομόλογα ή στο χρηματιστήριο.
Και σκεφτείτε ότι οι αποδόσεις αυτές είναι σταθερές και εγγυημένες για μια 25ετία!


Συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας, ώστε εκπρόσωπος μας να επικοινωνήσει μαζί σας. Με βάση τα στοιχεία που θα μας δώσετε θα μπορέσει να σας ενημερώσει (χωρίς καμία υποχρέωσή σας) για την πιο κατάλληλη λύση σύμφωνα με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ακινήτου και της περιοχής σας.